Έλληνας ηγέτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης

Το τέλος του μεγάλου ΕΝΙΑΥΤΟΥ, το σημείο μηδέν και η συνειδησιακή περιχώρηση.

Oι εγκεφαλικές συνάψεις των νέων εξωδιαστατικών πληροφοριών και οι θεάσεις των ΑΤΙΑ-UFO, σε καθημερινή βάση ανά την υδρόγειο, μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον για την χαμένη γνώση, επανακαθορίζοντας ΑΞΙΕΣ, δίνοντας προβάδισμα σε θέματα ουσίας, στην επαναπροσέγγιση της πνευματικής οδού.

Οι πρόγονοί μας ενέταξαν εαυτούς σε ανυπέρβλητα ύψη καλλιέργειας του Νου, μέσω Παιδείας και Πίστης σε κάτι άλλο ανώτερο, άυλο, που απεδείχθη εκ των πραγμάτων διαχρονικά αξεπέραστο.

Εμείς σήμερα διανθίζουμε όλες αυτές τις Αξίες στον εγκέφαλό μας, στο κύτταρό μας και σαν αληθινό φωτόνιο εκπέμπουμε ΦΩΣ προς πάσα κατεύθυνση, έσω και έξω, δημιουργώντας την εκ νέου πνευματική αναγέννηση, υποβοηθούμενοι από τη νέα συνειδησιακή υπόσταση, που έρχεται να αναπληρώσει την χαμένη ΓΝΩΣΗ.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε πανέτοιμοι τις μεγάλες αλλαγές, που ήδη είναι εδώ.

Διόνυσος

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ



Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος ειστε;συνεντευξη του δρ.Αρη Πουλιανου στην ΕΤ1

Το επεισόδιο «ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ…» της σειράς «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ξεκινά με την ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου στα Πετράλωνα Χαλκιδικής. Ο Ανθρωπολόγος Αρης Πουλιανός μιλά για την ιστορία του κρανίου, καθώς και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ως προς την καταγωγή του. Παρουσιάζει τα ευρήματα που έκανε κατά την διάρκεια των χρόνων και δημοσίευσε στον ελληνικό και ξένο τύπο, καθώς και τις επιθέσεις που δέχτηκε για τις έρευνες που έκανε, τις οποίες τελικά εξαναγκάστηκε να διακόψει....

“Ένα εύρημα Ελληνικό,που όσο απλά ανακαλύφθηκε άλλο τόσο σύνθετα εξαφανίστηκε.Έτσι η απόδειξη ότι ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν ο Άνθρωπος των Πετραλώνων,παραμένει καλά κρυμμένη σε κάποιες σκοτεινές άγνωστες αποθήκες.Όσο για το μουσείο των Πετραλώνων,στην περιφέρεια της Τρίγλιας στην Χαλκιδική,στερείτε το εύρημα που έκρυβε στα σπλάχνα της η Γη,εξαιτίας εκείνων που δεν θέλησαν να αποδεχθούν την νέα πραγματικότητα,και να ταράξουν τις διεθνείς ισορροπίες.” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου