Έλληνας ηγέτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης

Το τέλος του μεγάλου ΕΝΙΑΥΤΟΥ, το σημείο μηδέν και η συνειδησιακή περιχώρηση.

Oι εγκεφαλικές συνάψεις των νέων εξωδιαστατικών πληροφοριών και οι θεάσεις των ΑΤΙΑ-UFO, σε καθημερινή βάση ανά την υδρόγειο, μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον για την χαμένη γνώση, επανακαθορίζοντας ΑΞΙΕΣ, δίνοντας προβάδισμα σε θέματα ουσίας, στην επαναπροσέγγιση της πνευματικής οδού.

Οι πρόγονοί μας ενέταξαν εαυτούς σε ανυπέρβλητα ύψη καλλιέργειας του Νου, μέσω Παιδείας και Πίστης σε κάτι άλλο ανώτερο, άυλο, που απεδείχθη εκ των πραγμάτων διαχρονικά αξεπέραστο.

Εμείς σήμερα διανθίζουμε όλες αυτές τις Αξίες στον εγκέφαλό μας, στο κύτταρό μας και σαν αληθινό φωτόνιο εκπέμπουμε ΦΩΣ προς πάσα κατεύθυνση, έσω και έξω, δημιουργώντας την εκ νέου πνευματική αναγέννηση, υποβοηθούμενοι από τη νέα συνειδησιακή υπόσταση, που έρχεται να αναπληρώσει την χαμένη ΓΝΩΣΗ.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε πανέτοιμοι τις μεγάλες αλλαγές, που ήδη είναι εδώ.

Διόνυσος

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τι προκαλεί το γράμμα «Ν» στον εγκέφαλο--«Τα είπα με το Νι και με το Σίγμα» --ολυμπια-

Τι προκαλεί το γράμμα «Ν» στον εγκέφαλο


Πριν από μερικά χρόνια στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JOURNAL στη Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν: «Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου – στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα».
Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο να σκέφτεται σωστά. Το τελικό Σίγμα ηρεμεί τον άνθρωπο. Αυτό το δέχεται και η σύγχρονη Ψυχιατρική.
Οι Αρχαίοι Έλληνες τα γνώριζαν όλα αυτά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόνον εμείς, οι Έλληνες, λέμε: «Τα είπα με το Νι και με το Σίγμα» και δεν λέμε με άλλα γράμματα (παρ΄ όλο που έχομε στις καταλήξεις των λέξεων και άλλα γράμματα), διότι το Νι ενεργοποιεί το μυαλό μας να σκεφθούμε σωστά και το Σίγμα ηρεμεί την ψυχή μας, αφού μιλήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά.
aftodioikisi.gr/koinonia/erevnes-ti-prokali-gramma-n-ston-egkefalo/



Το θέμα έχει χιλιογραφεί, οι Νέοι μας δεν το γνωρίζουν ακόμη.
<<Η γλώσσα μας είναι αλγόριθμος Συμπαντική, φτιαγμένη από αυτούς που ήρθαν και μας εξέλιξαν τον Νου και την Διάνοιά μας. Η γλώσσα μας είναι –νοητική- μητρική γλώσσα του πλανήτη γη.  Σήμερα καταβάλλονται λυσσώδης προσπάθειες να την μειώσουν, να την υποβαθμίσουν και να την καταργήσουν. Π.Χ. 12+10 μεσημβρινή ακούς το καλησπέρα ενώ έχουμε 8 ολόκληρες ώρες ακόμη Ήλιο, σκέψου λίγο- λιγάκι πριν είναι αργά, όχι πολύ και θα βρεις πολλά που  θα καταλάβεις ποιοι σε περιβάλουν και τι σου ετοιμάζουν.
 Ένα βασικό πρέπει να γνωρίζεις ΈΛΛΗΝΑ, τους πήρε 12.500.000 χρόνια για να μας ελέγξουν, τώρα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά που τα κατάφεραν, εσύ τι θα κάνεις;   Θα λες συνεχώς αποκλείεται; ήρθε τελικώς η ώρα να κάνεις κάτι, κάντο επιτέλους να σε δούμε!!!!!!!.>> το συμπλήρωμα αυτό είναι δικό μου και όχι του άρθρου. Σεμνά όσο γίνεται Διόνυσος
Υ. Μην ζητάτε αποδείξεις για αυτά τα θέματα προς το παρών, απλώς βάλτε το στο μυαλουδάκι σας όσπου να έρθει η ώρα, ΈΣΣΕΤ ΉΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου