Έλληνας ηγέτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης

Το τέλος του μεγάλου ΕΝΙΑΥΤΟΥ, το σημείο μηδέν και η συνειδησιακή περιχώρηση.

Oι εγκεφαλικές συνάψεις των νέων εξωδιαστατικών πληροφοριών και οι θεάσεις των ΑΤΙΑ-UFO, σε καθημερινή βάση ανά την υδρόγειο, μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον για την χαμένη γνώση, επανακαθορίζοντας ΑΞΙΕΣ, δίνοντας προβάδισμα σε θέματα ουσίας, στην επαναπροσέγγιση της πνευματικής οδού.

Οι πρόγονοί μας ενέταξαν εαυτούς σε ανυπέρβλητα ύψη καλλιέργειας του Νου, μέσω Παιδείας και Πίστης σε κάτι άλλο ανώτερο, άυλο, που απεδείχθη εκ των πραγμάτων διαχρονικά αξεπέραστο.

Εμείς σήμερα διανθίζουμε όλες αυτές τις Αξίες στον εγκέφαλό μας, στο κύτταρό μας και σαν αληθινό φωτόνιο εκπέμπουμε ΦΩΣ προς πάσα κατεύθυνση, έσω και έξω, δημιουργώντας την εκ νέου πνευματική αναγέννηση, υποβοηθούμενοι από τη νέα συνειδησιακή υπόσταση, που έρχεται να αναπληρώσει την χαμένη ΓΝΩΣΗ.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε πανέτοιμοι τις μεγάλες αλλαγές, που ήδη είναι εδώ.

Διόνυσος

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Οδηγός για το πώς η παλιά ψυχή αγαπάει διαφορετικά--Το Ανοιχτό Μυαλό

Οδηγός για το πώς η παλιά ψυχή αγαπάει διαφορετικά

   
- Στην Πνευματικότητα
 
 51
 
Σε αυτό το άρθρο έχουμε καταρτίσει μια λίστα κατανόησης μιας παλιάς ψυχής καλύτερα, καθώς οι παλιές ψυχές συχνά απολαμβάνουν μοναξιά και οι σχέσεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τους λεγόμενους "φυσιολογικούς" ανθρώπους.
Οι παλιές ψυχές τείνουν να περνούν πολύ τον καιρό τους και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να τους παρεξηγούν. Όταν πρόκειται για την αγάπη και την ύπαρξη σε σχέσεις, εκφράζουν επίσης την αγάπη τους διαφορετικά, και εδώ, σας δείχνουμε πώς.
Μια παλιά ψυχή είναι απλά κάποιος που είναι ώριμος πέρα ​​από τα χρόνια, καθώς σχετίζεται με αυτό που θεωρείται "φυσιολογικό" από την κοινωνία. Θεωρούν ότι είναι δύσκολο να συσχετιστούν με ανθρώπους που είναι της ίδιας ηλικίας με αυτούς, με το σκεπτικό ότι η κατανόησή τους και το επίπεδο συνειδητοποίησης τους αναπτύσσονται περαιτέρω από τους αντιπάλους τους. Όντας έτσι, οι παλιές ψυχές συχνά απολαμβάνουν τη μοναξιά και οι σχέσεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τους λεγόμενους "φυσιολογικούς" ανθρώπους. Παρακάτω έχουμε συντάξει μια λίστα για να κατανοήσετε αυτό καλύτερα.
1. Σπίτι 
Οι παλιές ψυχές απολαμβάνουν την ηρεμία και την ηρεμία, ανεξάρτητα από το περιβάλλον. Εξαιτίας αυτού, τα σπίτια τους είναι συνήθως πολύ ήσυχα μέρη και απολαμβάνουν το χρόνο τους επειδή αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από ένα σπίτι, αλλά ένα είδος προσωπικής εκκλησίας και ιερού τους.
2. Υλικό
Οι παλιές ψυχές δεν εντυπωσιάζονται από υλικά υλικά. Εάν θέλετε να τους δώσετε ένα δώρο, βάλτε την καρδιά και το μυαλό σας στο δώρο και όχι στο πορτοφόλι σας. Μια ουσιαστική επιστολή από την καρδιά σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα άσκοπο δαπανηρό δώρο.
3. Επικοινωνία
Οι παλιές ψυχές θέλουν να διατηρήσουν την επικοινωνία ισχυρή για να αποφύγουν το περιττό δράμα και να βεβαιωθούν ότι και οι δύο πλευρές είναι ευτυχείς και αισθάνονται ελεύθεροι.
4. Συναισθήματα
Οι παλιές ψυχές δεν είναι μια νύχτα στάση είδος ανθρώπων. Προτιμούν να συνδέονται πνευματικά και όχι μόνο σωματικά και μπορούν να αναπτύξουν μια προσκόλληση που έχει ριζωμένη πίστη, αγάπη και φιλία ευκολότερη από άλλες.
5. Κατανόηση
Οι παλιές ψυχές καταλαβαίνουν ότι η δικαιοσύνη είναι δρόμος δύο δρόμων και προτιμά την ειρήνη για να είναι σωστή. Θα είναι πάντα πρόθυμοι να συμβιβαστούν, εκτός από ακραίες περιπτώσεις.
6. Δημιουργικό
Μια παλιά ψυχή καταλαβαίνει ότι η δημιουργικότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιότητες ενός ανθρώπου και να δώσει αυτό το δώρο σε ένα άλλο άτομο είναι ένα σημάδι μεγάλης φιλίας και αγάπης. Όντας έτσι, θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να επενδύσουν το δημιουργικό δυναμικό τους εκφράζοντας την αγάπη και την εκτίμησή τους για σας.
7. Διαίσθηση
Οι παλιές ψυχές είναι εξαιρετικά διαισθητικές και προσεκτικές. Αν κάτι είναι λάθος, θα μπορούν να το αντιληφθούν και να σας ρωτήσουν τι είναι στο μυαλό σας. Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε ή να αποκρύψετε τα συναισθήματά σας, να τα μοιραστείτε και μαζί μπορείτε να καταλάβετε το πρόβλημα και να προχωρήσετε.
8. Ρεαλιστές
Οι παλιές ψυχές μπορεί να συναντηθούν μερικές φορές απαισιόδοξες αλλά προτιμούν να δουν τα πράγματα όπως είναι, αντί να το θέλουν οι περισσότεροι, επειδή συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος να σημειωθεί πρόοδος είναι να αναγνωρίσουμε πρώτα την κατάσταση για αυτό που πραγματικά είναι και στη συνέχεια μπορείτε να αναλάβετε δράση για να κάνετε αλλαγές και να επιτύχετε το όραμα που θέλετε να δείτε.
9. Ανεξαρτησία
Οι παλιές ψυχές αγαπούν βαθιά και απολαμβάνουν την εταιρεία των αγαπημένων τους, αλλά εκτιμούν επίσης την ανεξαρτησία και το χρόνο που αφιερώνουν μόνοι τους. Σεβαστείτε αυτό και ποτέ μην το πάρετε προσωπικά.
10. Δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο
Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι με μια παλιά ψυχή, αλλά η ένταση της αγάπης τους, το βάθος της κατανόησής τους και η ικανότητά τους να σκέφτονται έξω από το κουτί, θα το κάνουν αξίζει τον κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου