Έλληνας ηγέτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης

Το τέλος του μεγάλου ΕΝΙΑΥΤΟΥ, το σημείο μηδέν και η συνειδησιακή περιχώρηση.

Oι εγκεφαλικές συνάψεις των νέων εξωδιαστατικών πληροφοριών και οι θεάσεις των ΑΤΙΑ-UFO, σε καθημερινή βάση ανά την υδρόγειο, μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον για την χαμένη γνώση, επανακαθορίζοντας ΑΞΙΕΣ, δίνοντας προβάδισμα σε θέματα ουσίας, στην επαναπροσέγγιση της πνευματικής οδού.

Οι πρόγονοί μας ενέταξαν εαυτούς σε ανυπέρβλητα ύψη καλλιέργειας του Νου, μέσω Παιδείας και Πίστης σε κάτι άλλο ανώτερο, άυλο, που απεδείχθη εκ των πραγμάτων διαχρονικά αξεπέραστο.

Εμείς σήμερα διανθίζουμε όλες αυτές τις Αξίες στον εγκέφαλό μας, στο κύτταρό μας και σαν αληθινό φωτόνιο εκπέμπουμε ΦΩΣ προς πάσα κατεύθυνση, έσω και έξω, δημιουργώντας την εκ νέου πνευματική αναγέννηση, υποβοηθούμενοι από τη νέα συνειδησιακή υπόσταση, που έρχεται να αναπληρώσει την χαμένη ΓΝΩΣΗ.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε πανέτοιμοι τις μεγάλες αλλαγές, που ήδη είναι εδώ.

Διόνυσος

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η Αριστερά ως στυλοβάτης της παγκοσμιοποίησης--Πύλη των Φίλων--Λεωνίδας Αποσκίτης

Subject: Πύλη των Φίλων : Η Αριστερά ως στυλοβάτης της παγκοσμιοποίησης



[Σχόλιο Πύλης των Φίλων: Οι νομοθετικές δραστηριότητες της κυβέρνησης Τσίπρα είναι εξοργιστικές, τόσο για τον αντισυνταγματικό τόπο με τον οποίο διεκπεραιώνονται οι απαιτήσεις των δανειστών για το ξεπούλημα της χώρας, όσο και για τις «μεταρρυθμιστικές» πρωτοβουλίες που διαλύουν περαιτέρω τον ήδη πληγωμένο κοινωνικό ιστό. Έτσι, αφού οι κυβερνητικοί εταίροι δεν κατάφεραν να «καταργήσουν τα μνημόνια», όπως υπόσχονταν, αποφάσισαν να ...καταργήσουν την πρωϊνή προσευχή στα σχολεία(!), να φέρουν το «σύμφωνο συμβίωσης» στην Βουλή, να αμφισβητήσουν την γενοκτονία των Ποντίων και να καταργήσουν το «εθνόμετρο» στην ιστορία, αλλάζοντας τα σχολικά βιβλία σύμφωνα με το πνεύμα της «πολυπολιτισμικής» νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Οι νομοθετήσεις αυτές είναι φανερό ότι γίνονται μέσα στα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει (κάτω από το τραπέζι) απέναντι στα ξένα αφεντικά και όχι απέναντι στον ελληνικό λαό, τον οποίο με άλλα παραμύθιαζαν.

Όταν η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε αποικία, η κοινωνία φτωχοποιείται καθημερινά και η ελπίδα έχει υπονομευθεί από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων της μνημονιακής εξαετίας, το τελευταίο που απασχολεί τον Έλληνα είναι οι ιδεοληψίες κάποιων γκρουπούσκουλων που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία και καμμία επαφή με την ελληνική πρΑΑαγματικότητα. Ο σφυγμός της κοινής γνώμης που φτάνει στα δημοσιογραφικά επιτελεία είναι ότι πάνω από το 70% των πολιτών –περισσότερο από το ΟΧΙ του Ιουλίου- είναι αντίθετοι σε αυτές τις λογικές, αλλά, με εντολές άνωθεν, αυτό δεν κοινοποιείται. Αυτές οι εγκληματικές τακτικές, σε εποχές τέτοιας κοινωνικο-οικονομικής κρίσης, να αγνοείται, δηλαδή, η βούληση του λαού και να αποδομείται σκοπίμως η εθνική ταυτότητα, οδηγούν σε εκρηκτικές καταστάσεις την κοινωνία, που γρήγορα θα φτάσουν και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, επίσης, οι εξωκοινοβουλευτικοί εναπομείναντες «αριστεροί», οι οποίοι επί του προκειμένου σιωπούν, είναι ότι δεν έχουν έτσι να προσμένουν τίποτα γιατί με το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπαρασυρθούν κι αυτοί στα τάρταρα της ιστορίας].


http://pylitonfilon.blogspot.gr/2016/05/blog-post_18.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου