Έλληνας ηγέτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης. Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Έλληνας ηγέτης

Το τέλος του μεγάλου ΕΝΙΑΥΤΟΥ, το σημείο μηδέν και η συνειδησιακή περιχώρηση.

Oι εγκεφαλικές συνάψεις των νέων εξωδιαστατικών πληροφοριών και οι θεάσεις των ΑΤΙΑ-UFO, σε καθημερινή βάση ανά την υδρόγειο, μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον για την χαμένη γνώση, επανακαθορίζοντας ΑΞΙΕΣ, δίνοντας προβάδισμα σε θέματα ουσίας, στην επαναπροσέγγιση της πνευματικής οδού.

Οι πρόγονοί μας ενέταξαν εαυτούς σε ανυπέρβλητα ύψη καλλιέργειας του Νου, μέσω Παιδείας και Πίστης σε κάτι άλλο ανώτερο, άυλο, που απεδείχθη εκ των πραγμάτων διαχρονικά αξεπέραστο.

Εμείς σήμερα διανθίζουμε όλες αυτές τις Αξίες στον εγκέφαλό μας, στο κύτταρό μας και σαν αληθινό φωτόνιο εκπέμπουμε ΦΩΣ προς πάσα κατεύθυνση, έσω και έξω, δημιουργώντας την εκ νέου πνευματική αναγέννηση, υποβοηθούμενοι από τη νέα συνειδησιακή υπόσταση, που έρχεται να αναπληρώσει την χαμένη ΓΝΩΣΗ.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε πανέτοιμοι τις μεγάλες αλλαγές, που ήδη είναι εδώ.

Διόνυσος

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Γαλαξιακός Κώδικας / Galactic Codex (Greek)--Χανιά, Κρήτη Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ASCENSION 4 έως 5 Ιουν 2016 --Ανάληψη Συνέδριο---cobra--Isis Astara

Χανιά, Κρήτη Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ASCENSION  4 έως 5 Ιουν 2016   

Σάββατο 4 τον Ιούνιο του, δέκα με 13.30μ.μ.:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ASCENSION

* Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση και Γαλαξιακό υπερκύμα

* Το Χταπόδι, Πέπλα και μυστικό διαστημικά προγράμματα

* Γαλαξιακή Φως Δυνάμεων στο εσωτερικό Ηλιακό μας Σύστημα

* Σχέδιο Αναλήψεως



ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΌ

 

Σάββατο 4 Ιουνίου, 15:30-19:00:

Το δισκοπότηρο ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

* Δισκοπότηρο του Θεϊκού Θηλυκού / Θεϊκό Αρσενικό * Νόμος της Συγχώρεσης


* Νόμος της επιλογής

* Η δύναμη της θετικής απόφασης και είμαι Παρουσία

 


Κυριακή 5 τον Ιούνιο του, δέκα-13.30μ.μ.:

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

* Διαδικασία μεταστοιχείωση

* Πρώτη επαφή Ζώνες

* Περιοχές του Φωτός * Τεχνολογίες της Αναλήψεως Vortex




ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΌ          

                                        

Κυριακή 5 Ιουνίου 15:30-19:00:

Το δισκοπότηρο ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

* Θεά Σπείρα ως μετουσιώνοντας Ισχύς

* Θεά Παρουσία

* Ενεργοποίηση Άγιο Δισκοπότηρο

 

Πλήρης εγγραφή συνέδριο για τις δύο ημέρες είναι 200 ευρώ ανά άτομο ή 125 ευρώ αν παραστεί Σάββατο ή Κυριακή μόνο. . Για τους πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, η πλήρης καταγραφή και για τις δύο ημέρες είναι 100 ευρώ, ή 60 ευρώ αν παραστεί το Σάββατο ή την Κυριακή μόνο να διατηρούμε το χώρο σας, κάντε κλικ στο κουμπί Paypal κατωτέρω:

Ανάληψη Συνέδριο

PayPal - Το ασφαλέστερο, πιο εύκολο τρόπο για να πληρώσει on-line! 


Μετά την πληρωμή σας είναι πλήρης, παρακαλούμε επικοινωνήστε Murray στο  robincrete @ g mail.com να λάβετε την ακριβή τοποθεσία του τόπο διεξαγωγής του συνεδρίου, το οποίο θα είναι κοντά στα Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα.


Για γενικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, επιλογές διαμονής και μεταφοράς, παρακαλώ κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


delphicoracle.weebly.com/cobra- συνέδριο-crete.html


Το συνέδριο θα περιλαμβάνει νέες πληροφορίες ενσωματώνονται με ενεργητική εργασία. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και μεταφράστηκε στα ελληνικά. 



Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με robincrete @ g mail.com 
 
 
συμφωνία μη δημοσιοποίησης πρέπει να υπογράφεται από κάθε συμμετέχοντα. Νομική δράση μπορούν να ληφθούν κατά των παραβατών της συμφωνίας μη αποκάλυψης σύμφωνα με την τοπική και διεθνή νομοθεσία.

Δεν φωτογραφία ή την εγγραφή. 
Θέματα που παρουσιάζονται μπορούν να αλλάξουν. Ανωτέρα Βία / Πράξη του Θεού: σε περίπτωση συμβάντος ή / και σοβαρή παγκόσμια διαταραχές στην οικονομική ή τη μεταφορά των συστημάτων, η διάσκεψη μπορεί να ακυρωθεί και τέλος καταχώρισης επέστρεψε στους συμμετέχοντες το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου